Necessitem:
(per 4 persones)
2 truites de riu salmonades
2 xalotes (o ceba tendra)
70 grs. de mantega
200 grs. de beicon
julivert
sal
pebre
Com ho fem?
Demanem a la peixateria que ens facin la truita a lloms.
Traurem la mantega de la nevera una estona abans de començar perquè estigui tova.
En mig de cada filet hi podem veure una fila d'espines llargues. És molt fàcil retirar-les amb unes pinces. Rentem lleugerament el peix.
Piquem la ceba ben menuda.
Piquem el julivert.
Fem una pasta barrejant la ceba, el julivert i la mantega amb una forquilla.
Salpebrem el peix. Farcim una truita escampant la meitat de la pasta de mantega sobre el llom i tapem amb l'altre llom.
Farcim, amb l'altra meitat de la pasta, la segona truita.
Farcim, amb l'altra meitat de la pasta, la segona truita.
Emboliquem amb tires de beicon.
Posem el peix en una safata pel forn. No cal afegir cap tipus de greix.
Ho fiquem al forn que haurem escalfat prèviament.
Al cap d'uns 20 minuts ja estarà a punt.
Qué bona! Amb aquesta mantega! La faré així!!��
ResponEliminaUna manera molt agradable de menjar peix. Prova-la!
EliminaAquesta recepta la he de fer, ha d'estar deliciosa
ResponEliminaHola Nica:
ResponEliminaAmb aquesta recepta fins i tot els nens menjaran peix ben de gust.