dilluns, 16 de desembre del 2019

Crestetes d'espinacs


Necessitem:
(per 16 crestetes)
un sobre de massa preparada per crestetes
200 grs. d'espinacs congelats 
50 grs. de pinyons
una ceba grossa
oli
sal
formatge (opcional)
un rovell d'ou

Com ho fem?
Preparem els ingredients.

Trinxem els espinacs ben petits. Va molt bé si ho fem abans no es descongelin del tot.



Tallem la ceba.






Sofregim la ceba amb una mica d'oli.

Quan sigui rossa afegim els pinyons i els hi donem unes voltes.


Posem els espinacs i els deixem coure uns 12 o 15 minuts.




Ja tenim el farciment a punt.






Repartim el farcit i posem un tros de formatge al damunt en cas que vulgueu. La quantitat és a gustos.





Jo li he posat formatge de cabra. Podeu posar-hi el que més us agradi. 
El formatge de rulo costa de tallar amb ganivet, però amb un tros de fil es talla fàcilment.


Podeu veure com queda de net el tall.






Tanquem la massa humitejant les vores amb el dit mullat amb aigua i prement amb les pues d'una forquilla.





Pintem amb rovell d'ou. També es pot fer amb oli però no quedaran tant daurades.





Les courem al forn, que haurem pre-escalfat a 200º, durant uns 12 minuts amb foc a dalt i baix.







2 comentaris:

  1. Qué bones fetes així al forn! 😋😋😋 Provaré també aixó del fil, molt bona idea! 😉

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tallar aquest tipus de formatge costa una mica i ja veuràs que amb el fil és molt fàcil.

      Elimina