Necessitem:
(per 4 persones)
400 grs. de patata
6 pebrots del piquillo
200 grs de llet evaporada
sal
pebre
per decorar: ceba fregida, vinagre de Mòdena, ous de guatlla...
Com ho fem?
Posem les patates pelades i tallades en una cassola, cobertes amb aigua i sal. En uns 25 minuts les tenim bullides. A l'olla ràpida uns 10 o 12 minuts.
Ajuntem en un bol les patates escorregudes, els pebrots i la llet i ho batem amb la batedora elèctrica. Posem un polsim de pebre.
Si queda massa espès hi afegim una mica aigua de coure les patates o una mica més de llet.
Repartim en bols individuals.
Podem decorar el plat amb un ou ferrat de guatlla.
Serà més nutritiu.
També es pot decorar amb ceba fregida o amb vinagre de Mòdena que contrasta molt bé els sabors.
Molt ràpid de fer, es pot servir com a primer plat o, posat en gotets petits, com un pica-pica.
Debe quedar deliciosa, probaré de hacerla.
ResponEliminaUn abrazo
Sí, Rosa Mª. Fácil de hacer y apetitosa.
ResponElimina