Necessitem:
(per 4 persones)
80 grs. de formatge blau (tipus gorgonzola)
2 cullerades de formatge d'untar (tipus philadelphia)
20 nous
12 tartaletes
1 pera madura
suc de llimona
Com ho fem?
Preparem els ingredients.
Trinxem les nous, reservant 12 trossos més grossos per decorar.
Aixafem el formatge blau i el barregem amb el de pasta blanca.
Si la pera està ben madura l'aixafem amb una forquilla. Si està dura la trinxem a la picadora.
Li posem unes gotes de llimona per evitar que canviï de color.
Afegim la pera i les nous als formatges.
Convé posar la barreja a la nevera per tal que s'endureixi una mica abans d'omplir els vol-au-vents (o tartaletes).
Omplim les tartaletes i decorem amb mitja nou.
Haurem de vigilar de no posar massa llimona ja que ens quedaria la pasta massa líquida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada