diumenge, 28 de gener del 2018

Tartaleta de formatge, pera i nous

Necessitem:
(per 4 persones)
80 grs. de formatge blau (tipus gorgonzola)
2 cullerades de formatge d'untar (tipus philadelphia)
20 nous 
12 tartaletes
1 pera madura
suc de llimona

Com ho fem?
Preparem els ingredients.


Trinxem les nous, reservant 12 trossos més grossos per decorar.



Aixafem el formatge blau i el barregem amb el de pasta blanca.


Si la pera està ben madura l'aixafem amb una forquilla. Si està dura la trinxem a la picadora.

Li posem unes gotes de llimona per evitar que canviï de color.

 
Afegim la pera i les nous als formatges.

Convé posar la barreja a la nevera per tal que s'endureixi una mica abans d'omplir els vol-au-vents (o tartaletes).


Omplim les tartaletes i decorem amb mitja nou.








Haurem de vigilar de no posar massa llimona ja que ens quedaria la pasta massa líquida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada