Necessitem:
(per 4 persones)
2 clares d'ou
150 grs. ametlla molta
100 grs.sucre
ratlladura de llimona
ametlles senceres pelades
Com ho fem?
Preparem els ingredients.
Les ametlles millor que siguin crues però si son torrades no passa res.
Batem les clares. Alhora anem afegint el sucre amb dos o tres cops.
Quan ja les tenim a punt de neu hi barregem pell de llimona ratllada.
I les ametlles moltes.
Posem la barreja dins una màniga pastissera.
Tallem la punta de la màniga...
...i fem muntanyetes amb la massa. Al damunt de cadascuna hi posem una ametlla.
Va bé cobrir la safata del forn amb el paper de forn per tal que no s'enganxin.
Escalfem prèviament el forn per dalt i per baix a 160º.
Posem la safata a dins i deixem el foc només per baix.
Amb uns 20 minuts ja tindrem els ametllats llestos.
Esperarem que es refredin abans de treure'ls de la safata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada