Necessitem:
(per 4 persones)
4 filets de peix: orada, llobarro, lluç...
4 grans d'all
1 culleradetes (de cafè) de pebre vermell
2 cullerades de vinagre
2 "cayenes"
julivert
oli
sal
Com ho fem?:
Pre-escalfem el forn a 220º per dalt i baix.
Posem una mica d'oli (perquè no se'ns enganxi el peix) al fons d'una safata de forn. Salem els filets i els col·loquem al damunt.
Fiquem la safata al forn i ho deixem coure uns 15 minuts.
Quan comença a enrossir traiem la paella del foc i hi afegim el pebre vermell i el vinagre.
Tornem la paella al foc per tal que s'evapori una mica el vinagre i ja hi posem un grapat de julivert.
Ja ho podem servir amb una bona amanida.
Boníssim, molt fàcil i ràpid de fer.
ResponEliminaSí. És molt agaraït: fàcil de fer i agrada a tothom.
ResponElimina