Necessitem:
- hortalisses variades: pebrots, albergínies, cebes, pastanaga, patates, carbassó...
- botifarres (opcional)
- alls
- herbes aromàtiques
- oli
- sal i pebre
Com ho fem?:
Preparem els ingredients.
Si hi posem també unes botifarres sens faran a l'hora i tindrem un plat únic ben fàcil de fer.
Ho anem posant en una safata de forn.
Ho ben amanim amb sal , pebre, herbes i oli.
Si voleu ara també hi poseu les botifarres.
Ho fiquem al forn a uns 200º per dalt i per baix i ho deixem coure, remenant tot sovint per tal que no es cremi.
Amb uns 25 minuts ja estarà llest però el temps pot variar segons la quantitat.
Un plat senzill de fer i i molt bo.
Aprofitem els productes que l'hort ens dona a l'estiu.
També va bé per acompanyament de carns o peixos.
Buenas noches Lurdes,
ResponEliminaEspero que estés muy bien, me ha gustado mucho tu receta, me encantan las verduras. ¡Muchas gracias!
Saludos y cuídate mucho,
Rosa María
Me alegro que te guste, Rosa. Saludos.
EliminaHe fet aquesta recepta i ha quedat boníssima, és molt fàcil de fer. Gràcies Lurdes.
ResponEliminaÉs un bon acompanyament quan tenim molta gent a taula. També és un primer plat sa i gustós.
ResponElimina