dilluns, 1 de juny del 2015

Escarxofes al microones



Necessitem:
2 o 3 escarxofes per persona
1 llimona
sal 
pebre negre
oli

Com ho fem?
Preparem els ingredients.







Traiem algunes (poques) fulles a les escarxofes i tallem les tiges. En aquesta preparació no les aprofitem.


Posem les escarxofes dretes i les aixafem de manera que s'obrin una mica les fulles. 

Les col·loquem en una safata que pugui anar al microones. 

Amanim amb sal, pebre negre, suc de llimona i un bon raig d'oli. 

Tapem i deixem coure al micro, a uns 650 W.

El temps depèn de la quantitat d'escarxofes que càpiguen al forn. Per 4 unitats les podem tenir uns 15 minuts. 



A l'hora de menjar-les hem de rebutjar les fulles de fora (tot i que hi ha qui li agrada molt llepar-les i menjar la part de baix). El cor queda molt tendre i gustós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada