diumenge, 8 de novembre del 2015

Crema de moniato

Necessitem:
(per 4 persones)
2 o 3 moniatos
1 patata
1 pastanaga
1 porro
1 ceba
oli
sal
crema de llet
acompanyament (pinyons, pebre, moniato o porro)

Com ho fem?
Preparem els ingredients.





El porro acostuma a tenir molta terra entre les fulles. Tallarem en forma de creu la part de dalt del porro. Aquesta part verda, si és tendra, es pot aprofitar i és molt gustosa.



Sota el raig de l'aixeta podrem netejar-lo fàcilment.




 Pelem i tallem la pastanaga.


I també el moniato.

Posem oli en una olla i anem sofregint les hortalisses, començant pel porro.


Continuem amb la pastanaga, el moniato i la patata. 

Ho cobrim d'aigua i ho deixem bullir uns 20 o 25 minuts.

Ho passem pel minipimer i hi afegim la nata.
Podem acompanyar la crema amb una mica de porro fregit.




També queda molt bona amb chips de moniato.








També hi podem posar un grapat de pinyons. Però si no ens volem complicar gaire empolsinarem una mica de pebre negre pel damunt i ja és una bona crema de moniato.

3 comentaris:

  1. Rica i fàcil! Ara que tots tenim moniatos per casa després de la castanyada, ve molt de gust!

    ResponElimina
  2. Rica i fàcil! Ara que tots tenim moniatos per casa després de la castanyada, ve molt de gust!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les sopes i cremes vénen molt de gust ara que comença el fred. Proveu aquesta. És boníssima!!

      Elimina