dijous, 31 de desembre del 2015

Cabrit al forn

Necessitem:
(per 4 o 5 persones)
1/2 cabrit
1/2 cabeça d'alls
1 cullerada sopera de vinagre suau (de poma...)
1 culleradeta de cafè rasa de pebre vermell dolç
1/2 gotet de vi de whisky
1/2 l. d'aigua
oli
sal
herbes aromàtiques (llorer, julivert, romaní, timó...)

Com ho fem?
Posem el cabrit en una safata pel forn i el ruixem amb un raig d'oli.



Piquem els grans d'all amb la sal en un morter fins que ens quedi una pasta.

Continuem picant el julivert.

Hi afegim el vinagre, l'aigua i el whisky i remenem.


Escamparem sobre la carn les herbes aromàtiques (llorer, timó...) i part de la barreja del morter.

Fiquem la safata al forn, que haurem escalfat prèviament, durant uns 90 minuts a 180 º.

Anirem mullant el cabrit cada 10 o 15 minuts. Vigilarem molt que mai es quedi sense líquid.

Estava tant bo que se'ns ha oblidat de fer una foto perquè veiéssiu com ha quedat en sortir del forn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada