dijous, 17 de març del 2016

Coquetes de Santa Teresa

Necessitem:
250 grs.de pa (més o menys)
400 ml. de llet
1 ou
sucre
oli
canyella
 
Com ho fem?
Per fer aquesta recepta aprofitarem pa del dia abans ja que és millor que sigui sec.

Si tenim llesques de pa de pagès les farem a trossos petits, de mitja mà com a molt. Si el pa és de barra les deixarem senceres.


Deixatem l'ou i hi aboquem la llet.






A continuació hi barregem un polsim de canyella. La quantitat va a gustos. 
 
També hi podem tirar un rajolí d'anís.

 
 
Passem els trossos de pa per la barreja procurant que quedin amarats de llet però que no se'ns trenquin.






Fregim en oli força calent, que no fumegi.
 


Les posem en paper de cuina per treure l'excés d'oli i les empolsinem de sucre.
 
 
 
 
 

 
Hi ha qui aromatitza la llet fent-la bullir amb una branca de canyella i un tros de pell de llimona. Queda bé però és més entretingut.
 
Aquestes coquetes se solien menjar, antigament, a l'època de Quaresma.
Són útils per aprofitar el pa que queda endarrerit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada