diumenge, 26 de juny del 2016

Boletes d'arròs i patata



Necessitem:
(per unes 30 boles)
300grs d'arròs
2 patates grosses
50 grs. de mantega (a temperatura ambient)
3 ous
pa ratllat
3 cullerades soperes de formatge ratllat (si pot ser, parmesà)
daus de formatge (si pot ser, gorgonzola)
farina
oli
sal 
pebre

Com ho fem?
Preparem els ingredients.

Si no tenim formatge parmesà i gorgonzola podem fer servir manxec o holandès.


Posem dos pots amb aigua al foc:  En un hi fem bullir l'arròs durant un 15 minuts.
Rentem les patates i les bullirem, amb pell, a l'altre pot. Estaran cuites quan, punxant-les amb un ganivet, la patata no quedi enganxada i caigui.



Refredem l'arròs amb aigua i el deixem escórrer.


Traiem la pell i els ulls de les patates i les passem pel passapurés (o les aixafem amb una forquilla).




En un bol barregem l'arròs, les patates, la mantega, els ous, sal, pebre i una mica de pa ratllat per lligar la massa.



Fem boles i fiquem al mig un dau de formatge.



Les enfarinem.

En aquest punt podem congelar les que no hàgim de menester.

I ja podem fregir les que ens vulguem menjar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada