dissabte, 4 de juny del 2016

Julivert congelat



Si teniu molt julivert i no l'heu de menester de seguida podeu conservar-lo al congelador.
Dura mesos i sempre el tenim a punt a l'hora de cuinar. És molt pràctic.


Necessitem unes branques de julivert.

Traurem les fulles lletges, si n'hi ha. 
Les tiges s'aprofiten per cuinar però, si veieu que són massa gruixudes, en podeu treure algun tros.



Rentem el julivert a raig d'aixeta.





El deixem escórrer. 

Va molt bé utilitzar una centrifugadora. Si no en tenim podem eixugar-lo amb paper de cuina.



 El trinxem ben menut.






El col·loquem en un recipient. Si no té tapa li fem nosaltres amb paper d'alumini. Ha de quedar ben tapat.


I al congelador

No cal gastar tot el recipient de cop. Gratem amb qualsevol estri la quantitat que hàgim de menester i la resta la tornem a ficar al congelador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada