dilluns, 14 de novembre del 2016

Aletes de pollastre amb mel

Necessitem:
(per 4 persones)
12 aletes de pollastre
2 cullerades de mel
3 cullerades de vinagre de Mòdena
1 culleradeta de cafè de pebre vermell
1 culleradeta de cafè d'herbes aromàtiques (timó...)
oli
sal
pebre negre

Com ho fem?
Netejarem les ales traient les plomes que puguin tenir i l'excés de pell. Tallarem la punta i les partirem en dos trossos.



Un cop netes les ales les amanim amb sal i pebre i les enrossim en una cassola amb un raig d'oli.



Quan estiguin una mica torrades hi afegim les herbes aromàtiques i el pebre vermell.

Remenem durant uns tres minuts per tal que es barregi tot.


De seguida hi posem la mel i barregem fins que agafi una mica de color.




Acte seguit hi tirem el vinagre.




Tapem la cassola i deixem coure uns 10 minuts, remenant de tant en tant, i vigilant que no se'ns enganxi.







És un plat molt ràpid i molt bo si us agrada el gust dolç/salat.


3 comentaris: