dimarts, 31 d’octubre del 2017

Amanida de canonges


Necessitem:
(per 4 persones)
Una bossa de canonges (100 grs.)
Una magrana
50 grs. de formatge
30 grs. de confitura de codony (o panses)
7 o 8 nous (o pinyons)

Per la vinagreta:
3 parts d'oli
1 part de vinagre de poma, de xerès o altre 
1 raig de vinagre de Mòdena
1/2 culleradeta de mel (opcional)
sal
pebre

Com ho fem?:
Preparem els ingredients. Si els canonges venen amb una mica d'arrel els l'haurem de treure.
Tallem el formatge i la confitura de codony a daus
Ara hem de d'esgranar magrana (clica a l'enllaç i t'ajudem a fer-ho).
Petem les nous i les esbocinem.
Ho barregem tot en un bol.


Posem els ingredients per fer la vinagreta en una tassa i remenem.




Amanim en el moment de servir ja que els canonges són molt delicats i es panseixen de seguida.







Si hi posem més formatge, nous o altres fruits secs pot ser un plat únic per l'hora de sopar que resulta molt lleuger i saborós.


2 comentaris: