dilluns, 28 de maig del 2018

Pebrots del piquillo amb brandada de bacallà

Necessitem:
(per 4 persones)
8 pebrots del piquillo escalivats
300 grs. de bacallà
1 patata
4 o 5 grans d'all
1 ou
oli de gira-sol
oli d'oliva
llet (opcional)

Com ho fem?
Primer haurem de dessalar el bacallà: Com que és poca quantitat el posem a la nevera amb aigua durant 24 hores. Canviant l'aigua dos o tres cops ja n'hi haurà prou per tenir-lo al punt de sal.
De tota manera podeu clicar aquí per veure com fer-ho: Com dessalar bacallà
El pebrots es compren en conserva, ja escalivats.
Posem aigua al foc i quan comenci a bullir hi fiquem el bacallà tallat a trossets. El deixem coure uns 2 minuts.




L'escorrem i el reservem.




A la mateixa aigua hi coem la patata fins que sigui tova.





Mentrestant fregim els alls amb l'oli d'oliva vigilant molt que no es cremin.




Posem la patata cuita en un bol i hi aboquem els alls, l'oli de la paella i una mica del caldo que ha quedat de bullir el bacallà i les patates o una mica de llet, si agrada més.




Ho batem amb el minipimer.

Amb una cullereta farcim els pebrots i els col·loquem en una safata per anar al forn.
Fem una salsa maionesa amb oli de gira-sol.






Posem una mica de maionesa damunt de cada pebrot i els gratinem fins que comencin a enrossir-se.




Si ens sobra material en podem fer un platillo que, ben calent, és ben bo.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada