Necessitem:
(per 4 persones)
- 1 litre i mig de llet sencera
- 1 llimona petita
Com ho fem?:
Preparem els ingredients.
La llet ha de ser fresca (la que s'ha de conservar en nevera i dura pocs dies). No val llet de UHT.
Si la llimona és grossa en tindrem prou amb mitja.
Posarem la llet al foc vigilant que no arribi a bullir.
Escorrem la llimona i colem el suc.
Quan veiem que la llet vol començar a bullir l'apartem del foc i hi afegim el suc de llimona.
Amb una cullera remenem a poc a poc.
De seguida veureu com se separa el xerigot de la part sòlida de la llet.
Esperem que es refredi una mica i, mentrestant, preparem un escorredor amb un drap de cotó per colar-ho.
Si l'escorredor és de malla molt fina potser no us caldrà drap.
Ara ho deixem refredar mentres s'acaba d'escòrrer.
Un cop fred ho fiquem a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada