Necessitem:
(per 4 persones)
- unes 3 albergínies (segons el tamany)
- 4 tomàquets
- 3 cebes
- 2 grans d'all
- 150 grs formatge mozzarella ratllat
- 100 grs formatge parmesà ratllat
- llet (mig got dels de vi)
- sal
- oli
- pebre negre
- julivert
Com ho fem?:
Preparem els ingredients.
En aquesta foto se m'ha oblidat de posar-hi la llet.
Ara tallem a làmines les albergínies i les fiquem al bol. Les hi deixem una mitja hora, més o menys.
Ens agafen la sal i perden una mica l'amargor.
Mentrestant comencem a fer el Sofregit de tomàquet que podeu trobar explicada en aquest mateix blog, a l'apartat Salses.
Escorrem l'alberginia i l'eixuguem amb paper de cuina o un drap net per tal de treure-li l'excès d'aigua.
La passem per la planxa fins que es cogui una mica.
Comencem posant una capa de sofregit al fons.
Després una capa d'albergínia, una de tomàquet i una de formatge.
Deixatem els dos ous i els barregem amb la llet.
Ho deixem coure durant uns 15 o 20 minuts.
Vigilarem que no es torri massa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada