Necessitem:
(per 4 persones)
- una o dues coliflors (segons tamany)
- les especies que tingueu a casa: sal, pebre, pebre vermell, cúrcuma, orenga...
- oli
- tres o quatre grans d'all
- suc de llimona
- formatge (opcional)
Com ho fem?
Preparem els ingredients.
Les quantitats poden variar segons el gust de cadascú.
Posem l'all a trossos en un morter. Si hi posem un polsim de sal no ens saltarà tant quan el piquem.
Posem totes les especies, el suc de llimona i l'oli en un bol.
Ho barregem i hi fiquem els trossets de coliflor, remenant per tal que quedin ben empregnats.
Els repartim damunt una safata de forn que haurem cobert amb paper de forn.
Prescalfem el forn i ho deixem coure durant uns 30 minuts, amb foc a dalt i baix, a 200º. Ho remenarem un parell de vegades per evitar que se'ns torri massa per un sol cantó.
I ja ho tenim a punt.
Ha de quedar no massa cuita. Diuen que si aquests tipus de verdura es couen al dente evitem que ens facin gassos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada