diumenge, 15 de juny del 2014

Ous al plat

Necessitem:
(per 4 persones)
1 o 2 ous per cap
16 rodanxes de xoriço
16 cullerades de tomàquet natural triturat en conserva
unes tires de pebrot en conserva
oli
sal
pebre

Com ho fem?
Aquest és un plat molt ràpid.

En lloc de tomàquet natural podem posar-hi un sofregit de ceba, all, julivert i  tomàquet. Ens dona més feina però ens quedarà molt bo.

També podem canviar el xoriço per trossets de pernil.

Preparem 4 platets que puguin anar al forn. En cadascun hi posem 4 cullerades soperes de tomàquet.

Salem, empebrem i hi tirem un rajolí d'oli. També li podem posar un toc d'orenga.



Posem 1 o 2 ous a cada plat.







Hi repartim el xoriço i les tires de pebrot. Ho deixem coure al forn, per sota, uns 20 o 25 minuts (no cal escalfar-lo prèviament)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada