Necessitem:
(per unes 4 persones)
2 kg. de musclos
3 tomàquets madurs
2 cebes
3 grans d'all
julivert
oli
sal
pebre negre
1 fulla de llorer
1/2 gotet de vi blanc (opcional)
Com ho fem?
Si podem ho farem amb musclos de roca. Són més petits però molt gustosos.
Començarem sofregint la ceba i l'all en una cassola amb una mica d'oli. Quan la ceba sigui rossa hi posarem el tomàquet i el deixarem coure fins que ens torni a sortir l'oli. Cap el final hi posarem julivert trinxat i una fulla de llorer.
Netegem els musclos.
Posem els musclos en una olla amb 1/2 gotet d'aigua i 1/2 gotet de vi blanc. Tapem i deixem bullir fins que els musclos s'obrin.
Traiem una de closques a cada musclo perquè no ens ocupi tant espai.
Colem el suc que ens ha quedat de fer bullir els musclos amb un mocador fi que tindrem només per fer aquestes coses.
Afegim el suc colat al sofregit de tomàquet i deixem arrencar el bull.
Hi posem els musclos i deixem reduir la salsa uns 5 o 10 minuts.
Podem servir-ho amb una mica de julivert trinxat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada