dilluns, 8 de setembre del 2014

Escalivada amb poma i formatge de cabra

Necessitem:
(per quatre persones)
2 pomes
200 grs. formatge de cabra (de rulo)
1 pebrot vermell gros o dos de petits
1 albergínia grossa o dues de petites
sal
oli
pebre negre

Com ho fem?
Preparem els ingredients. Si no tenim escalivada la preparem posant els pebrots i les albergínies en una safata pel forn després d'haver-los rentat a raig d'aixeta.
 
Els deixem escalivar durant 1 hora, més o menys, amb el forn encès per dalt i per baix.
Cada quart d'hora els girarem perquè es torrin per tots costats. 
Si ho deixem refredar tot plegat dins el forn tancat se'ns pelarà molt fàcilment.

Pelem les pomes i buidem el cor. si no tenim buidador ho fem amb un ganivet esmolat.

Courem les rodanxes de poma al microones durant uns 5 minuts.


Amanim l'escalivada amb sal, pebre negre, oli i unes gotes de vinagre i en posem una mica a sobre de cada rodanxa de poma.

Damunt l'escalivada hi col·loquem un tall de formatge de cabra i ho gratinem durant uns 5 minuts, fins que es torri una mica.






Acompanyat amb pa torrat és un primer plat deliciós.

4 comentaris:

  1. Que bons que deuen estar, semblen de pastisseria! M'has donat una idea per fer uns "pintxos" amb la teva recepta!

    ResponElimina
  2. Si t'agrada el formatge ho has de provar: és un plat sa, fàcil de fer i molt bo

    ResponElimina
  3. Enhorabona pel blog! Ja hem fet vàries receptes i surten molt bé!!

    A quina potència poses el forn microones per coure la poma? Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro que el blog us sigui útil.
      Per fer les rodanxes de poma al microones jo el poso a 650 de potència. Segons la quantitat, li tinc entre 5 i 10 minuts, fins que s'estoven una mica.

      Elimina