dijous, 4 de setembre del 2014

Crestetes de tonyina


Necessitem:
(per unes 16 crestetes)
1 got de sofregit de tomàquet
1 paquet de crestes (les venen preparades)
1 llauna de tonyina
1 tros de pebrot escalivat, del piquillo o de llauna
7 o 8 olives
1 ou  dur

Com ho fem?
Si ja tenim fet el sofregit de tomàquet no ens costarà gens fer aquesta recepta. Si l'hem de fer tardarem una estona més.

Aquí teniu els ingredients, inclosos els del sofregit.


 
Aixafem l'ou amb una forquilla després d'haver-lo bullit durant uns 7 o 8 minut.







Tallem a trossets petits les olives. No cal que siguin farcides.

Tallem també el pebrot.




Barregem l'ou, les olives, el pebrot, la tonyina i el sofregit en un bol.



Repartim el farciment per la totes les crestetes.

Passem una mica d'aigua per les bores de la pasta perquè se'ns enganxi bé.
 
Tanquem la pasta i premem les bores amb una forquilla.



Aprofitant el mateix paper que porten les crestes les anem col·locant en una safata pel forn. 

Les deixem coure uns 15 minuts amb el foc per baix. No cal pre-escalfar el forn. Desprès encenem el grill i les deixem torrar durant uns 8 o 10 minuts. S'ha de vigilar perquè depèn de cada forn.



Si abans de ficar les crestetes al forn les untem amb oli o rovell d'ou ens quedaran més daurades, més maques a la vista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada