dissabte, 20 de setembre del 2014

Carpaccio d'ous de reig

Necessitem:
(per 4 persones)
8 o 10 ous de reig
1/2 got (dels de vi) d'oli de gira-sol
vinagre suau (de poma per exemple) al gust
sal
pebre negre

Com ho fem?
Alerta amb els ous de reig: tenen la cama i la pinta de color groc i el barret de color carbassa. No confondre amb el reig bord que té una forma molt similar, només que la cama i la pinta son de color blanc i el barret de color vermell. Vegeu bolets variats
Per altre banda és un bolet molt fi i molt apreciat.

Per fer aquests plat els bolets han de ser molt tendres. En aquest cas utilitzem els que encara no havien sortit de la volva.


 



Es pela la volva, que és la part que recobreix el bolet, com si peléssim una fruita per tal de deixar-los nets. Tot i que la volva també és comestible, per fer aquest plat els hem ben pelat. Així queda més presentable.


Es tallen com més prims millor i es posen en un plat, sense encavalcar.



 



Preparem una vinagreta amb l'oli, la sal el pebre i el vinagre. Ho deixatem bé i ho escampem per sobre els bolets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada