dilluns, 6 d’octubre del 2014

Pa de pessic de xocolata

Necessitem:
4 ous
140 grs de sucre
140 grs. de farina
15 grs. de llevat en pols (tipus Royal). És una cullerada i mitja sopera, rasa.
80 grs. de mantega
120 grs de xocolata. Pot ser blanca o negre.

Com ho fem?
Preparem els ingredients.




Deixatem els ous fins a triplicar el seu volum.

Afegim el sucre i continuem batent.
Passem per un colador la farina amb el llevat.


L'anem incorporant a la barreja sense deixar de batre.


Fem fondre la mantega al bany maria.



Afegim la xocolata i remenem bé fins que tot estigui ben fos.

Procurem que no ens hi caigui ni gota d'aigua ja que espatlla la barreja.
Barregem la massa i la xocolata.


Untem amb oli o mantega la part interna d'un motllo.







Hi aboquem la massa i ho fiquem al forn que haurem escalfat a 180º durant uns 40 minuts.







Podem coure en una paella una mica de melmelada d'albercoc, o altres varietats, amb un raig d'anís si volem farcir el pa de pessic.




Partim el pastís pel mig i escampem la melmelada.



Queda molt suau i esponjós.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada