4 ous
140 grs de sucre
140 grs. de farina
15 grs. de llevat en pols (tipus Royal). És una cullerada i mitja sopera, rasa.
80 grs. de mantega
120 grs de xocolata. Pot ser blanca o negre.
Com ho fem?
Preparem els ingredients.
Deixatem els ous fins a triplicar el seu volum.
Afegim el sucre i continuem batent.
Passem per un colador la farina amb el llevat.
L'anem incorporant a la barreja sense deixar de batre.
Fem fondre la mantega al bany maria.
Afegim la xocolata i remenem bé fins que tot estigui ben fos.
Procurem que no ens hi caigui ni gota d'aigua ja que espatlla la barreja.
Barregem la massa i la xocolata.
Untem amb oli o mantega la part interna d'un motllo.
Hi aboquem la massa i ho fiquem al forn que haurem escalfat a 180º durant uns 40 minuts.
Podem coure en una paella una mica de melmelada d'albercoc, o altres varietats, amb un raig d'anís si volem farcir el pa de pessic.
Partim el pastís pel mig i escampem la melmelada.
Queda molt suau i esponjós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada