Necessitem:
(per 4 persones)
1/2 kg. de carn picada (meitat de porc, meitat de vedella)
400 grs. de pèsols
1 ceba
1 pastanaga
2 grans d'all
julivert
1 ou
1 llesca de pa (millor del dia abans)
llet
farina
oli
sal
pebre negre
Com ho fem?
Preparem els ingredients.
Retirem la crosta de la llesca de pa i posem la molla en remull amb una mica de llet.
En un bol posem les carns, l'all i julivert trinxats, l'ou, la molla de pa, sal i pebre i ho barregem ben bé amb una forquilla.
Anem donant forma a les mandonguilles i les enfarinem.
Posem força oli en una paella i, quan estigui ben calent, hi fregim les mandonguilles. Les reservem en un plat.
No les deixarem coure massa. Només les farem enrossir per fora ja que, més tard, s'acabaran de coure en la seva salsa.
En una cassola sofregim la ceba trinxada.
Quan comenci a agafar color hi posem una culleradeta de les de cafè de farina i ho remenem.
De seguida hi posem les mandonguilles i, amb prou feines, les cobrim d'aigua.
Quan arrenqui el bull hi posem la pastanaga tallada menuda i els pèsols. Ho deixem coure tot plegat uns 20 minuts, movent la cassola per evitar que se'ns enganxi.
Moltes gràcies per la recepta, l’acabo de fer i és una delícia.
ResponEliminaEstic contenta que t'hagi quedat bé!
ResponEliminaSempre les faig com vas ensenyar i son bonissimes!!gràcies
ResponEliminaNo és massa complicada la recepta i dona resultat
Elimina