Necessitem:
(per unes 4 persones)
1/2 kg. de carn de vedella
4 patates grossetes
2 pastanagues
4 escarxofes
1 ceba
2 grans d'all
julivert
oli
sal
pebre negre
1 fulla de llorer
Com ho fem?
Per aquesta recepta ens anirà molt bé fer servir l'olla a pressió o olla ràpida ja que se'ns reduirà molt el temps de cocció.
Comencem daurant la carn a l'olla on hi tindrem oli ben calent.
Ara hi podem tirar la ceba i els alls trinxats. Li fem donar uns tombs a foc viu.
Mentrestant posem un caçó amb aigua al foc per tal que la tinguem a punt quan l'hàgim de menester. Hi podem posar un dau de caldo concentrat perquè sigui més gustós.
Afegim el julivert i la fulla de llorer remenant sovint perquè no se'ns enganxi. Posem sal i pebre.
Ara hi tirem l'aigua fins que se'ns cobreixi ben bé la carn. Tapem l'olla i la deixem bullir. Passada una 1/2 hora l'apartem del foc i, quan ha perdut el vapor, l'obrim.
Hi posem les verdures i mirem si li falta aigua. Tapem altra vegada i hi deixem coure uns 15 minuts més.
Aquesta recepta pot ser plat únic.
1 fulla de llorer
Com ho fem?
Per aquesta recepta ens anirà molt bé fer servir l'olla a pressió o olla ràpida ja que se'ns reduirà molt el temps de cocció.
Comencem daurant la carn a l'olla on hi tindrem oli ben calent.
Ara hi podem tirar la ceba i els alls trinxats. Li fem donar uns tombs a foc viu.
Mentrestant posem un caçó amb aigua al foc per tal que la tinguem a punt quan l'hàgim de menester. Hi podem posar un dau de caldo concentrat perquè sigui més gustós.
Afegim el julivert i la fulla de llorer remenant sovint perquè no se'ns enganxi. Posem sal i pebre.
Ara hi tirem l'aigua fins que se'ns cobreixi ben bé la carn. Tapem l'olla i la deixem bullir. Passada una 1/2 hora l'apartem del foc i, quan ha perdut el vapor, l'obrim.
Hi posem les verdures i mirem si li falta aigua. Tapem altra vegada i hi deixem coure uns 15 minuts més.
Aquesta recepta pot ser plat únic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada