(per unes 4 persones)
Per fer-les amb vi dolç:
1 kg. de maduixes
4 cullerades soperes rases de sucre
1 gotet de vi dolç o mistela
Per fer-les amb vinagre o suc de llimona:
1 kg. de maduixes
4 cullerades soperes ben plenes de sucre
unes gotes de vinagre o suc de llimona
Per fer-les amb suc de taronja:
1 kg. de maduixes
4 cullerades soperes rases de sucre
el suc de dues taronges
Com ho fem?
Rentem les maduixes traient les fulles però no el rabet així no se'ns aigualeixen.
Les deixem escórrer.
Amb la punta d'un ganivet els traiem el rabet i tallem les maduixes a trossos.
Ara ja hi posem el sucre i el líquid amb el que volem amanir: vi dolç, mistela, vinagre, suc de llimona o suc de taronja. Remenem amb compte i les deixem reposar.
Convé preparar-les una estona abans de menjar perquè deixin anar el seu suc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada