(per unes quatre persones)
un conill
una ceba
una cabeça d'all
un tomàquet madur
mig got, dels d'aigua, d'oli
mig got, dels de vi, de conyac
sal
pebre
herbes aromàtiques que es tinguin a mà: llorer, romaní, timó...
Com ho fem?
Preparem els ingredients. Si el conill és gros prepararem més oli ja que el conill en necessita molt.
Passem el conill pel raig d'aixeta per rentar-lo una mica.
Posem l'oli en una cassola. Quan sigui calent hi tirem el conill i el remenem sovint perquè no s'agafi.
Posem sal i pebre.
Quan el conill és ros hi afegim la ceba, la cabeça d'alls sencera, les herbes i el tomàquet.
Li donem unes voltes.
Afegim el conyac. Tapem la cassola i ho deixem coure a foc suau durant una mitja hora.
Quan veiem que l'oli torna a aparèixer ja està a punt.
Senzill i molt bon resultat.
ResponEliminaL'he fet i té bona punta!!
ResponEliminaFalta testar-lo
Pinta!!! .....perdó
ResponEliminaMe'n alegro que us hagi agradat!
ResponEliminaHola! Ha quedat estupendo! Gracirs per la recepta
ResponEliminaI diuen que la carn de conill és molt sana. A nosaltres ens agrada.
EliminaBonissim
ResponEliminaRecepta excepcional
ResponEliminaMe’n alegro que us agradi.
EliminaGràcies per la recepta,ma agudat a cuinar al conill i molt bó
ResponEliminaJo no recordaba com fer-ho. Estic fent com expliqueu. Ademés li he afegit pastanagues i pebrot. Te molt bona pinta. Gràcies!!!
ResponEliminaEstic contenta que us agradi.
ResponElimina